Szeretettel köszöntöm Önöket a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő honlapján!

Honlapunk lehetővé teszi, hogy közvetlenül tájékoztassuk pácienseinket Intézményünk szolgáltatásairól, valamint betekintést nyerhetnek történetünkbe, eredményeinkbe.

Intézményünk a Békés város Önkormányzatának fenntartásában lévő, Békés város és vonzáskörzetének (Bélmegyer, Kamut, Köröstarcsa, Mezőberény, Murony, Tarhos) lakosait szakellátási feladatokkal ellátó egészségügyi intézmény.

A lakosság járó beteg- szakellátását 3 telephelyen látjuk el: fizikoterápiás járó beteg- szakellátás a Gyógyfürdő területén (5630 Békés Kőrösi Csoma Sándor u.14), Bőrgyógyászat és Pszichiátria (5630 Békés, Vásárszél u. 2) és Rendelőintézet (5630 Békés József A.u.5). Az utóbbi telephely egyben az intézményünk székhelye is.

Az intézményünkben folytatott betegellátás mind emberi, mind orvos szakmai illetve ápolói és szakdolgozói szempontból kiérdemli az elismerést.

Kiemelt jelentőséget tulajdonítok a munkatársaimmal és a betegekkel szemben tanúsított etikus magatartásnak, a rászorulókkal való emberséges bánásmódnak és a magas szintű szakmai munkának.

Köszönöm, hogy érdeklődésével megtiszteli Szolgáltatásunkat.

Jó egészséget kívánok:

Erdélyi Imola Erzsébet igazgató

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük