Szeretettel köszöntöm Önöket a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő honlapján!

Intézményünk a Békés város Önkormányzatának fenntartásában lévő, a Békési járás (Bélmegyer, Kamut, Köröstarcsa, Mezőberény, Murony, Tarhos) lakosai számára járóbeteg szakellátási feladatokat nyújtó egészségügyi intézmény. Intézményünkhöz tartozik az alapellátási feladatok közül a Békés város védőnői körzetei, az iskola orvoslás, a foglalkozás egészségügy és a 8.számú felnőtt háziorvosi körzet. A többi háziorvosi praxisnak (7 felnőtt háziorvosi praxis, illetve 4 gyermek háziorvosi praxis) és a fogorvosi körzeteknek az infrastruktúráját biztosítjuk.

A lakosság járó beteg- szakellátását 3 telephelyen látjuk el: a rehabilitációs és mozgásszervi kezelések, reumatológia és ortopédia szakrendelések valamint az Egészségfejlesztési Iroda a Gyógyfürdő területén találhatóak a 5630 Békés, Kőrösi Csoma Sándor u.14 szám alatt, a Bőrgyógyászat és Nemibeteg gondozás, a Pszihiátria és Addiktológia szakrendelések valamint a fogorvosi rendelők a 5630 Békés, Vásárszél u. 2 telephelyen, és Rendelőintézet, ahol szakrendeléseink többsége található és a háziorvosi praxisok a 5630 Békés, József Attila u.5 telephelyen vannak. Ez utóbbi telephely egyben az intézményünk székhelye is.

2017-től Intézményünkhöz tartozik a Békési Uszoda is, amely helyileg a Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában található, a Kőrösi Csoma S u.14 szám alatt.

Intézményünk 2019 januártól az ISO 9001:2015 ISO minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik! Ez bizonyíték arra, hogy a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdőben folytatott betegellátás mind emberi, mind orvos szakmai illetve szakdolgozói szempontból kiérdemli az elismerést.

Munkám során kiemelt jelentőséget tulajdonítok a munkatársaimmal és a betegekkel szemben tanúsított etikus magatartásnak, a rászorulókkal való emberséges bánásmódnak és a magas szintű szakmai munkának.

Köszönöm, hogy érdeklődésével megtiszteli Szolgáltatásunkat.

Jó egészséget kívánok:

Erdélyi Imola Erzsébet igazgató

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük